Kefeider slipper ny singel “Running Like It’s Easy” fra kommende album

Hvis det er ment for inspirasjon, kan det å sammenligne seg med andre være verdt det. «Running Like It’s Easy” er den andre singelen fra Kefeider’s kommende album «Non Tutte Le Ciambelle Escono Col Buco» og er bl.a. inspirert av diktsamlingen «Duften av kompassroser» av den norske poeten Triztan Vindtorn.

24. mars slipper Kefeider, aka Vetle Løvgaard, indiepop-rock-singelen “Running Like It’s Easy” som handler om å sammenligne seg med andre.

I februar slapp Kefeider singelen «Chicken Out», som ble beskrevet som unik og nyskapende av musikkbloggen Earmilk og Impose Magazine hadde dette å si om singelen: «Kefeider’s thoughtful lyrics and soulful vocals make this song a must-listen for anyone in need of a little introspection and reflection». (https://imposemagazine.com/bytes/new-music/kefeider-chicken-out)

Ting blir ofte ikke som man tror, og det er bakgrunnen for tittelen til Kefeiders andre album «Non Tutte Le Ciambelle Escono Col Buco», som slippes 5. mai. Albumet er produsert av Øyvind Blomstrøm (Orions Belte), som også spiller trommer og synthesizere. Vetle og produsent Øyvind har spilt inn alt selv, godt hjulpet av Matias Tellez som har mikset albumet.

Musikken til Vetle er i hovedsak inspirert av den norske poeten Triztán Vindtorn og de rolige partiene av en Tool-låt. Og selvfølgelig all annen musikk han elsker.

Kefeider ble beskrevet som: «countrypop av ypperste kvalitet (Musikknyheter.no)», og ble fort sammenlignet med tidlig Bon Iver og Daughter. Om releasekonserten til “Since You Asked” på SALT i Oslo sa Universitas: «fortsetter de på denne måten, vil de være på alles ører innen kort tid». P3-redaksjonen var enig og sa at norske festivaler burde booke Kefeider “..for med denne sjarmoffensiven er det lett å spå minneverdige øyeblikk.

Kefeider
“Running Like It’s Easy”
ISRC: NON9E2301030
Release: 24. mars

Last ned artwork laget av Eskil Bast
Pressebilder
Lytt Soundcloud
Lytt Dropbox

                           

Hør “Running Like It’s Easy” her:

Se “Running Like It’s Easy” live fra Alna Isolering:

Pressebilder:

Last ned
Photo credit: Eskil Bast

Last ned
Photo credit: Eskil Bast

Last ned
Photo credit: Eskil Bast